Coronamaatregelen

Het is belangrijk om de fysiotherapeut te blijven bezoeken. Onze praktijk is daarom open. In verband met het Coronavirus hebben we een aantal aanvullende hygiënemaatregelen genomen. Zo zorgen we er samen voor dat uw bezoek aan de praktijk zo veilig mogelijk is:

  • U bent niet meer verplicht om een mondkapje te dragen. U bent vrij om deze te dragen. Wenst u dat uw behandelde fysiotherapeut een mondkapje draagt? dan kunt u dit aangeven aan de fysiotherapeut.
  • Is er sprake van verdenking op het virus (hoesten, koorts, verkoudheid, etc.) blijft u dan thuis en doet u een zelftest. De afspraak zal niet worden gedeclareerd, ondanks het mogelijk niet kunnen voldoen aan de 24-uur regeling. Wanneer u in voorgaande dagen voor de besmetting bij ons bent geweest en de uitkomst van de test is bekend, brengt u ons hiervan op de hoogte.
  • In de praktijk handhaven wij de hygiënemaatregelen met extra toevoegingen. Op dit moment besteden wij extra aandacht aan het wassen van de handen, het reinigen van de behandelbanken, deurklinken, bureauplekken, wasbakken en de behandelruimte. Ook in de oefenruimte wordt gereinigd na het gebruik van het materiaal. Wij willen u vragen ons te helpen en bij het betreden van de praktijkruimte uw handen te wassen.
  • Om de hygiëne te waarborgen vragen wij u om een grote (bad)handdoek en eventueel een extra handdoek mee te nemen om op de behandelbank te leggen. Onze eigen behandellakens zullen niet worden gebruikt.
  • Heeft u klachten of wilt u liever niet naar de praktijk komen? Dan bieden wij digitale behandelingen en telefonische consulten aan.
  • U kunt weer een afspraak maken bij het schuifraam bij de balie.