Coronamaatregelen

Het is belangrijk om de fysiotherapeut te blijven bezoeken. Daarom blijft onze praktijk open tijdens de lockdown. In verband met het Coronavirus hebben we een aantal aanvullende hygiënemaatregelen genomen. Zo zorgen we er samen voor dat uw bezoek aan de praktijk zo veilig mogelijk is:

  • Is er sprake van verdenking op het virus (hoesten, koorts, verkoudheid, etc.) blijft u dan thuis, meldt u af voor de afspraak en bel uw huisarts of de GGD. De afspraak zal niet worden gedeclareerd, ondanks het mogelijk niet kunnen voldoen aan de 24-uur regeling. Wanneer u in voorgaande dagen voor de besmetting bij ons bent geweest en de uitkomst van de test is bekend, brengt u ons hiervan op de hoogte.
  • In de praktijk handhaven wij de hygiënemaatregelen met extra toevoegingen. Op dit moment besteden wij extra aandacht aan het wassen van de handen, het reinigen van de behandelbanken, deurklinken, bureauplekken, wasbakken en de behandelruimte. Ook in de oefenruimte wordt gereinigd na het gebruik van het materiaal. Wij willen u vragen ons te helpen en bij het betreden van de praktijkruimte uw handen te wassen.
  • Om de hygiëne te waarborgen vragen wij u om een grote (bad)handdoek en eventueel een extra handdoek mee te nemen om op de behandelbank te leggen. Onze eigen behandellakens zullen niet worden gebruikt.
  • Heeft u klachten of wilt u liever niet naar de praktijk komen? Dan bieden wij digitale behandelingen en telefonische consulten aan.
  • Het schuifraam bij de balie op onze locatie in Gezondheidscentrum Schuilenburg zal gesloten zijn. U zult aangesproken worden vanachter het schuifraam.